“威尼斯app登录” 三代同堂的别墅设计从那里开始出发?
发布时间:2021-10-01
本文摘要:华盛顿大道联排别墅Washington Avenue Townhouses / Pandolfini Architects来自修建事务所的形貌。

威尼斯app下载

华盛顿大道联排别墅Washington Avenue Townhouses / Pandolfini Architects来自修建事务所的形貌。这些住宅讲述了一个家庭的故事,并研究了如何调整郊区大片衡宇以应对家庭世代变化和房价的迅速上涨。该土地于1972年购置,是业主的恒久家庭住宅。

40年已往了,孩子们长大并搬了出去,原来的加州平房已经失修了。这种生活情况,迫使业主的其中一个儿子和他的家庭搬回来与他们的父亲住在一起,并决议在该所在制作两所衡宇,这样他们就可以相互照顾,但又不必生活在同一个屋檐下。Text description provided by the architects. These homes tell the story of a family and examine how large suburban blocks can be adapted to deal with generational change and the rapid rise of property prices. The site was purchased in 1972 and was the long-time family home of our clients. 40 years on, the children had grown up, moved out and the original Californian bungalow had fallen into disrepair. Circumstances arose requiring one of the sons and his young family to move back to live with their father and the decision was made to build two homes on the site so they could all live together without… living together.修建体量很是简朴,在园地上建立两个家庭住宅,但不像联排别墅一样。

沿着茂盛的东郊街道,不乏几个修建先例,将园地细分为块;并排的联排别墅,前面部署车库和房间,由一条长长的走廊进入修建。但我们想将这种功效部署方式颠覆,并将其置于另一个住宅的后面,为每个住宅提供大型入口空间、宽敞的生活区和面向北方的花园。The brief was simple; create two generous homes on the site which didn’t feel like townhouses. There were several precedents along the leafy, eastern suburb street for subdividing a block of land; side by side townhouses with front facades dominated by garages and rooms accessed off a long corridor. We flipped this arrangement and located one dwelling behind the other, providing each home with large entry spaces, generous living areas and gardens oriented to the northern aspect.正面立面险些不让街道看到,新屋子被设计成一个单一的住宅,参照街景的既定节奏。

一个简朴的玄色锌覆层质料和彩色玄色木板条增强了修建的雕塑形式。带图案的木制屏幕遮住了大型前窗,为住民提供了隐私,并打破了与衡宇相关的典型元素。这两座衡宇是专门为业主设计的; 其中一间公寓有两间房间,是为父亲而设计的,部署在园地的前方;另一间更大的、有三间卧室的公寓,是为儿子和他的家庭设计的,部署在园地的后方。

The front façade gives little away to the street with the new houses designed to read as a single residence, referencing the established rhythm of the streetscape. A simple material palette of black zinc cladding and stained black timber battens reinforce the sculptural form of the building. Patterned timber screens conceal the large front windows, providing privacy to the inhabitants and eroding the elements typically associated with a house. The two homes have been designed specifically for their inhabitants; a two-bedroom apartment at the front for the father and a larger, three-bedroom apartment for the son and his young family at the rear.与屋子相关的元素已被用于提供空间感和街区计划的紧凑感。通过一个通高的门厅空间进入后方的公寓,顶上有一个大圆形天窗,并部署有一个坚实的钢楼梯。内部墙壁使用了质地粗拙的混凝土渲染和玄色木料,这些内部墙壁的设计为了缓慢地展现和描绘居住空间,能够通过衡宇举行移动。

Elements typically associated with much larger houses have been used to provide a sense of space and in the tightly planned block. Entry to the back apartment is via a dramatic double height foyer space, lit from above by a large circular skylight and containing a solid steel staircase. Heavily textured concrete render and black timber are used on the internal walls which have been designed to slowly reveal and delineate the living spaces as one moves through the house.这种生长已经乐成地为两代人提供了和谐的家园,并为他们带来了相关的社会和经济利益。雕塑般的外观与相邻的联排别墅举行了呼应,并为街景和更辽阔的社区做出了努力的孝敬。

This development has successfully provided two generations with generous homes on the one site -affording them the associated social and financial benefits. The sculptural façade provides a counterpoint to the adjacent townhouses and a positive contribution to the streetscape and wider neighborhood.修建事务所:Pandolfini Architects项目位置:澳大利亚,墨尔本莫尔文东区主持修建师:Dominic Pandolfini项目面积:400平方米项目年份:2017年摄影:Rory Gardiner, Derek Swalwell制造商:Miele, VMZINC, ROGER SELLER, De Dietrich, Euroluce制作:Duo Built造型:Nina Provan。


本文关键词:威尼斯app,威尼斯app下载,威尼斯app登录

本文来源:威尼斯app-www.job-sumo.com

咨询电话
12108707266